Eerste schooldag el Wahda

Eerste schooldag schooljaar 2020-2021

Bijna is het zover!

Maandag 24 augustus 2020 gaan we weer van start met een nieuw schooljaar bij El Wahda. We hebben er enorm veel zin in en hopen dat dit gevoel geheel wederzijds is.

We hebben afgelopen schooljaar afgesloten onder bijzondere omstandigheden. Onze school heeft getracht op de best mogelijke wijze de kwaliteit maar ook de veiligheid van onze kinderen en leerkrachten te waarborgen. Na een mooie zomervakantie moeten we helaas deze aangepaste procedure nog even voortzetten. Deze aangescherpte protocollen zijn tijdelijk van aard en kunnen wijzigen op advies van het ministerie en het OMT. Wij zullen u uiteraard tijdig informeren indien zich wijzigingen hierin voordoen.

Wij begrijpen dat het een bijzonder en moeilijk moment is als ouder om je kind voor de eerste keer naar school te brengen. Normaliter zouden de ouders de eerste dagen mee de klas in mogen om bij te dragen aan de gewenning van het kind. Echter mogen wij nu geen ouders toelaten tot het schoolgebouw i.v.m. de geldende adviezen van het ministerie. Uiteraard doen wij ons uiterste best om uw kind of kinderen gerust te stellen en van deze dag een onvergetelijke en positieve herinnering te maken.

Door deze maatregelen vervalt helaas ook de gezamenlijke, feestelijke opening met ballonnen. De klaslokalen zullen wel versierd zijn en ook de leerkrachten zullen hun best doen om er een mooie dag van te maken.

Alle teamleden zullen buiten op het schoolplein staan om onze leerlingen te verwelkomen en op te vangen.

U neemt afscheid van uw kind buiten het schoolplein, hierna moeten we u dringend verzoeken meteen naar huis te gaan.

De groepen 3 tot en met 8 gaan om 8.15 uur onder begeleiding het schoolgebouw naar binnen. De kleuters van de groepen 1 en 2 gaan om 8.30 uur onder begeleiding het schoolgebouw naar binnen.

Om 15.00 uur is de school weer uit en verlaten de leerlingen zo snel mogelijk het schoolplein. We verzoeken u op tijd aanwezig te zijn om uw kind op te halen en ook gaan we er vanuit dat u met uw kind meteen vertrekt. Blijf niet met elkaar praten en neem de 1,5 meter maatregel steeds in acht.

Voor vragen kunt u terecht bij de leerkracht van uw kind, dat gelieve per mail te doen. Telefonisch kunnen wij u ook te woord staan, maar mail heeft de voorkeur.

We kijken uit naar een mooie start van dit schooljaar en zullen samen met u als ouder er een mooi schooljaar van gaan maken in sha Allah.

 

Tot maandag!

No Comments

Comments are closed.

To Top