Dierenambulance

De Kinderboekenweek van 2021 liep afgelopen zondag ten einde. Elk jaar staat in het teken van een ander thema. Deze editie had als thema ‘Worden wat je wil’. “Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar hij van droomt” (CPNB).

De laatste donderdag van de Kinderboekenweek stond voor onze school in het teken van de dierenambulance. De groepen 3 tot en met 8 kregen uitleg over het beroep van twee medewerkers van Stichting Dierenambulance. Ze konden vragen stellen en mochten zelfs een kijkje nemen in een echte dierenambulance. De kinderen vonden het erg interessant! We bedanken de medewerkers van de dierenambulance voor hun bijdrage en tijd.

No Comments

Comments are closed.

To Top