Toe aan een uitdaging ?

 

Leden voor het Algemeen Bestuur gezocht

Heeft u hart voor het Islamitisch onderwijs en heeft u de juiste achtergrond om een belangrijke rol te spelen in het bestuur van onze organisatie?

 

Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden die zich als toezichthouders samen met de overige bestuursleden en de directeur-bestuurder willen inzetten voor de verbetering van de kwaliteit van ons onderwijs.

Basisschool El Wahda

De Islamitische basisschool El Wahda is al jaren een vooruitstrevende school, waarbij continu in de kwaliteit van het onderwijs wordt geïnvesteerd. Het is daarbij van groot belang dat het team gemotiveerd en professioneel is. Immers, de leerkrachten vormen de basis van onze successen. Het bestuur heeft dan ook een sterk geformuleerde missie en visie die zich laat vertalen in een unieke omgeving voor de leerkrachten. Zo creëren wij een rustige en ordelijke werkomgeving met een duidelijke regelmaat binnen de dynamische wereld van het onderwijs.

 

Aangezien de formule zo goed aanslaat, neemt het leerlingenaantal ieder jaar toe en wordt ook voor de komende jaren verwacht dat de school nog meer groeit.

 

Bestuur

Basisschool El Wahda wordt bestuurd door een Algemeen Bestuur en een directeur-bestuurder. De directeur-bestuurder is belast met de uitvoering van de bestuurlijke taken en draagt tevens zorg voor de dagelijkse aansturing van de school. Het Algemeen Bestuur is belast met het interne toezicht. De toezichthoudende bestuursleden houden zich onder meer bezig met de formulering van het strategisch beleid, de inrichting van onze organisatie en het toezicht houden op de kwaliteit van de organisatie van de school. De toezichthoudende bestuursleden zijn ook het klankbord voor de directeur-bestuurder.  Zij zijn dan ook een belangrijke sleutel tot duurzaam en goed onderwijs. Het lidmaatschap van het Algemeen Bestuur is onbezoldigd.

 

Indien u geïnteresseerd bent verzoeken wij u  te reageren, bij voorkeur met toezending van uw cv en motivatie. Uw sollicitatie kan verzonden worden aan het Algemeen Bestuur, op bestuur@elwahda.nl.

 

Voor het opvragen van de profielschets voor de leden van het Algemeen Bestuur en voor andere vragen kunt u contact opnemen met de directeur-bestuurder te bereiken op 045 571 61 52.

Dit is uw kans om, samen met het team, van El Wahda een topschool te maken.

Indien deze vacature je aanspreekt, mag je je motivatiebrief met je cv uploaden via het onlineformulier of doormailen naar directie@elwahda.nl. Na ontvangst van je sollicitatie zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

In ieder geval heel graag tot snel!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, , Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, , Max. bestandsgrootte: 5 MB.
To Top