25-jarig bestaan

Op zondag 17 september 2017 vierde basisschool El Wahda haar 25-jarig bestaan. De school was al als eerste islamitische basisschool in Limburg uniek, maar dat de school na 25 jaar nog steeds een groeiende, succesvolle, kwalitatieve en vooruitstrevende school is, was reden genoeg om feestelijk uit te pakken!

Samen met de hele familie van El Wahda hebben we genoten van alle geweldige optredens van de kinderen, en geluisterd naar de prachtige stemmen van het schoolkoor. Op deze dag was er voor ieder wat wils: spellenkermis (oud Hollandse spellen), voetbal, kraampjes, luchtkussen, henna-workshop, BBQ, etc.

We hadden prachtig weer en een hoog aantal bezoekers mogen verwelkomen! Iedereen had plezier! We deelden onze trots als schoolgemeenschap! ”El Wahda” betekent ”De Eenheid”. Nou, die hebben we met z’n allen zeker gevoeld, gezien en ervaren!

Oud-leerlingen, oud-leerkrachten, ex-directeuren, oprichters, ouders, bestuursleden, team en natuurlijk al onze huidige ( én toekomstige) leerlingen: allen waren van de partij!

Deze geweldige dag heeft het bestuur, directie en het team nog meer energie gegeven om verder te bouwen aan een mooie toekomst voor ibs El Wahda.

Hartelijk dank aan  alle betrokkenen die onze school tot een hoger niveau hebben getild!

#WijZijnElWahda

No Comments

Comments are closed.

To Top