Ouderraad & Ouderbijdrage

ONZE OUDERRAAD (OR)

De ouderraad houdt zich bezig met het meehelpen van activiteiten en het ondersteunen en/of uitvoeren van de organisatie hiervan. De organisatie hiervan vergt veel tijd. Het is voor het schoolteam een behoorlijke belasting om al deze zaken zelf te moeten doen. De ouderraad samen met ouders kunnen hierbij veel ondersteuning bieden aan het schoolteam. De activiteiten zijn: Offerfeest, Suikerfeest, schoolreisjes, schoolfotograaf, hoofdluis controle, e.d.

 

Ouderbijdrage

Voor deze activiteiten is de ouderbijdrage noodzakelijk.

Voor het schooljaar 2019-2020 is de ouderbijdrage:

Groep 1 en 2            € 27,50 per kind

Groep 3 t/m 8           € 37,50 per kind

De ouderbijdrage kunt u overmaken voor 28 september 2019 op de bankrekening van de ouderraad. ING-banknummer: NL31 INGB 0657844926 ten name van de Ouderraad islamitische school Heerlen en omstreken. Wilt u s.v.p. op het afschrift de groep en naam van uw kind(eren) vermelden, zodat de ouderraad weet van wie het geld afkomstig is.

Alle leden van de ouderraad kunnen altijd aangesproken worden voor alles waar u als ouder mee zit. Dit kan door de leden gewoon direct in de school of op het schoolplein aan te spreken of door per e-mail/facebook te benaderen.

Email:             ouderraad@elwahda.nl

Facebook:    https://www.facebook.com/ouderraad.ibselwahda

No Comments

Comments are closed.

To Top