Nationaal Schoolontbijt

Deze week vindt de week van het Nationaal Schoolontbijt plaats. Het thema van dit jaar is: ‘Neem de tijd voor je ontbijt!’. We weten uit onderzoek dat het belangrijk is dat kinderen ’s morgens ontbijten. Dat helpt hen om overdag fit te zijn en om goed op te letten in de klas. Ook houdt ontbijten kinderen gezond en levert het de nodige voedingsstoffen. Om dat nog eens goed in de kijker te zetten, krijgen alle leerlingen op vrijdag 8 november een gezond ontbijt voorgeschoteld.

Het ontbijt zal bestaan uit volkorenbrood, -bolletjes en -krentenbollen, volkorencrackers, halvarine, 30+ kaas, appelstroop, 100% pindakaas, tuinkers, yoghurt, muesli, melk, thee, groente en fruit. Voor ieder wat wils dus! Het is dan ook niet nodig om je zoon of dochter eten mee naar school te geven. Gelieve wel een bord, beker, bestek en een plastic zak mee te geven.

No Comments

Comments are closed.

To Top