Filmpje: Optreden Thema ”Profeten”

Aankondiging filmpje voorstelling thema ‘profeten’

Herinneren jullie zich nog dat het thema ‘profeten’ in de klassen werd behandeld? En dat het thema feestelijk was afgesloten door middel van een optreden van onze leerlingen? De kinderen kunnen het zich nog goed herinneren en wellicht jullie ook, want er was een grote opkomst van ouders tijdens de voorstelling. Of je er nu bij had kunnen zijn of niet; we hebben goed nieuws voor jullie!

We hebben een filmpje gemaakt van de voorstelling en die is nu EINDELIJK te zien!

Kon je er niet bij zijn, dan is het filmpje een ideale manier om een glimp van de voorstelling op te vangen en de sfeer te proeven. Ben je er wel bij geweest, dan kan je met dit filmpje nog een keer nagenieten.

We zullen jullie niet langer in spanning houden. Bekijk snel het filmpje en vooral: geniet van het enthousiasme van de kinderen (en die van de leerkrachten).

PS Toon het filmpje aan je zoon en/of dochter, zodat ook zij nog een keer kunnen genieten van het optreden en van het thema ‘profeten’. 

No Comments

Comments are closed.

To Top