Optreden Thema profeten

Elk jaar besteden we extra veel aandacht aan enkele islamitische thema’s. Die worden zowel in de reguliere als de godsdienstlessen behandeld. Op dit moment zijn we bezig met het thema ‘profeten’. Het is de bedoeling dat alle leerlingen de oeloel-azm (= 5 belangrijkste boodschappers) beter leren kennen en tegelijkertijd zo het goede voorbeeld kunnen volgen. Dat gebeurt door het overbrengen van kennis, maar ook door creatief aan het werk te gaan.

Het thema ‘profeten’ vinden we toch wel een van de grootste thema’s. Daarom hebben de leerlingen wat speciaals in petto voor jullie! Samen met Saïda heeft elke groep namelijk een optreden rond dat thema voorbereid!

We willen jullie bij deze van harte uitnodigen om naar die optredens te komen kijken. De optredens zullen plaatsvinden op 12 december om 13:50 uur.

De leerlingen kijken er alvast naar uit om hun talent aan jullie te tonen. Dus hopelijk tot dan!

No Comments

Comments are closed.

To Top