GDO cursus 14 januari

Op 14 januari 2020 wordt er opnieuw een GDO-cursus gehouden voor TSO-ouders. Bij deze een warme en tegelijkertijd hoopvolle uitnodiging om eraan deel te nemen.
 
Eerder hebben wij u via ISY op de hoogte gebracht over de tussenschoolse opvang (TSO) en de bijdrage die u als ouder kunt leveren. We hebben Alhamdoelilaah een aantal vaste ouders die zich wekelijks inzetten. Daar zijn wij en de kinderen hen enorm dankbaar voor. Toch is er nog wat extra hulp nodig om alles in goede banen te leiden.
 
Het doel van de tussenschoolse opvang en dus van de TSO-ouders is er onder andere voor zorgen dat de leerkrachten toekomen aan 30 minuten pauze. U zal daarom samen met een andere TSO-ouder toezicht houden op het schoolplein. Ook het begeleiden van de kinderen met het verrichten van de woedoe (rituele wassing voor het gebed) en het gebed is een belangrijke en daardoor dankbare taak die ouders van de TSO op zich nemen.
 
Daartegenover staat dat u een vergoeding ontvangt voor de dagen dat u aanwezig bent. Tevens krijgt u kosteloos een cursus/training aangeboden die wordt gegeven door Adri van den Eden. Die training zal je deskundigheid aanleren omtrent het omgaan met bijvoorbeeld conflicten tussen kinderen en hoe je op de juiste manier moet handelen/reageren bij bepaald gedrag. De eerstvolgende training staat gepland op 14 januari 2020 van 9.30 – 14.00 uur.
 
We hopen dat we met bovenstaande de TSO in een notendop hebben kunnen uitleggen en dat uw enthousiasme is aangewakkerd. Heeft u interesse of wilt u eerst nog wat meer informatie, dan kunt u contact opnemen met onze school op het nummer 045-5716152 of mailen naar het volgende e-mailadres: secretariaat@elwahda.nl.
 

No Comments

Comments are closed.

To Top