Ik ben Leerkracht

AAN DE SLAG MET JE LOOPBAAN

Goed kijken naar wat je wil en kan, kan je helpen om je inzicht te vergroten en een nieuw duurzaam perspectief te ontwikkelen. Inzicht in jezelf, in werkrelaties die wel of juist niet meer inspireren, maar ook in de mogelijkheden om je heen. In de waan van alle dag is het soms moeilijk die mogelijkheden te zien die er zijn. We helpen je jezelf en de wereld om je heen te (her)ontdekken, nieuwe verbindingen te leggen en te groeien in je leer-KRACHT.

Op de website IKBENLEERKRACHT.NL vind je verschillende diensten voor alle medewerkers van aangesloten scholen/besturen bij het ondersteunen bij het verbeteren van vitaliteit, loopbaanvragen, je professionalisering, mogelijk maken van nieuwe uitdagingen zowel intern als extern en het vinden van vacatures.

Al deze trajecten zijn voor de medewerkers gratis.  Zie onderstaand schema voor de stappen die je kunt nemen om met een coach in contact te komen.

 

No Comments

Comments are closed.

To Top