Herfstvakantie el Wahda

Herfstvakantie 2020

Beste ouders en/of verzorgers, Salaam Alaikoem,

Vrijdag 16 oktober 2020 zal de laatste schooldag zijn voor de herfstvakantie. Na weken hard werken zijn de leerlingen en de leerkrachten toch wel toe aan ontspanning.  Vooral met de nieuwe coronamaatregelen was het soms passen en meten. Maar dat mocht de pret en de educatieve sfeer op school niet drukken.

We wensen iedereen een mooie herfstvakantie toe. Geniet ervan en blijf gezond.

Let op!  De maandag direct na de herfst vakantie, maandag 26 oktober is een studiedag. De leerkrachten worden op deze dag geïnformeerd over het GDO “Sterk Team” en de verschillende methodieken voor talentontwikkeling voor onze leerlingen. Deze dag zijn dus alle kinderen vrij. We zien de kinderen graag weer dinsdag 27 oktober op school.

Ma3a salaama

No Comments

Comments are closed.

To Top