1ste Video inspectierapport in Nederland

Vol trots delen wij iedereen mede dat we bijzonder tevreden zijn met de bevindingen van de inspecteur tijdens het vierjaarlijks inspectiebezoek afgelopen jaar. Een mooi resultaat waar we de komende jaren goed mee vooruit kunnen om nog betere resultaten te mogen behalen voor de volgende inspectieronde.

Om het rapport zo laagdrempelig mogelijk te houden voor eenieder die graag wil zien hoe we beoordeeld zijn, hebben wij een video gemaakt van dit inspectierapport. Deze video is te zien op onze website: https://www.elwahda.nl/inspectierapport/. Ook heeft u de mogelijkheid om het hele inspectierapport te downloaden om alles nog eens goed door te lezen.

We zijn trots op de kinderen, de ouders en vooral het team, die het mede mogelijk hebben gemaakt de school weer naar een niveau hoger te tillen. De komende jaren gaan we uiteraard hard aan het werk om El Wahda een nog betere school te laten zijn voor onze kinderen. In sha Allah.

No Comments

Comments are closed.

To Top