Rompertje el Wahda Heerlen

I Love el Wahda Rompertjes

Beste ouders/ verzorgers, Asalaam alaikoem,

Het is altijd heel erg spannend als leerlingen van el Wahda een broertje of zusje krijgen. Dit wordt uiteraard altijd leuk onder de aandacht gebracht in de klas. Maar om dit nu nog iets leuker te maken, hebben we een klein presentje voor de nieuwe trots van het gezin. Als de leerling bij de leerkracht aangeeft dat ze een broertje of zusje hebben gekregen, krijgen ze van el Wahda een super leuk “I Love el Wahda” rompertje.

Vergeet geen leuke foto met ons te delen bij het dragen van het rompertje. Zo kunnen we een mooie “Wall of nieuwe kids van el Wahda” maken.

Let u er aub op dat er niemand herkenbaar in beeld staat op de foto? Dit in verband met de wettelijke AVG richtlijnen. En voor diegene die al een klein wondertje hebben gekregen dit jaar:

”  بَارَكَ اللهُ لَكَ في الموهوب وَ شَكَرْتَ الْوَاهِب, وَ بَلَغَ أَشُدَّهُ, وَ رُزِقْتَ برَّه “

Wat men uitspreekt als: “BaarakaAllaahoe laka fielmawhoebie, wa shakarta al waahieb, wa balagha ashoeddahoe wa roezieqta bierrah”.

Wat betekent: “Moge Allah het geschenk (het kind) gezegend voor je laten zijn, wees dankbaar aan de Schenker, moge hij volgroeien en moge Allah jou zijn gehoorzaamheid schenken”.

Hier de eerste nieuwe el Wahda leerling:

Rompertje el Wahda

Rompertje el Wahda

No Comments

Comments are closed.

To Top